RING OSS - 0171-12 16 92

Bilskrot Enköping

RING OSS - 0171-12 16 92

Bilskrot

Vi är er bilskrot i Enköping. Kontakta vår bilskrot i Enköping för att skrota bilen.

Den här sidan om bilskrot i Enköping är ledig och kan bli er – Kontakta oss så berättar vi mer!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vi är er bilskrot i Enköping! Den naturliga ändhållplatsen för gamla och slutkörda bilar. Vår bilskrot i Enköping tar emot alla slags bilar, oavsett bilmärke – även om Mercedes är särskilt intressant.

Kontakta oss – vi hämtar upp er bil för skrotning redan i dag.

Bilskrot i Enköping

Vår bilskrot i Enköping är centralt belägen i Enköping. Vi tar emot bilar från den egna kommunen men också kranskommunerna runt omkring Enköping, ända ner till Stockholm. 

För att fortsättningsvis vara det naturliga alternativet när man ska skrota bilen har vi tagit fram konkurrenskraftiga erbjudanden till våra kunder. Hos oss är det viktigt att underlätta för våra kunder, både rent praktiskt men också ekonomiskt. Det ska inte kosta att skrota bilen på vår bilskrot i Enköping – tvärtom. När ni väljer vår bilskrot i Enköping ska ni snarare ha möjlighet att tjäna pengar på att skrota bilen hos oss.

Vår bilskrot erbjuder dig:

1. Betalt för fordonet om bilen är av årsmodell 2003 eller yngre. Priset varierar beroende på årsmodell, bilmodell samt bilens skick. 

2. Kostnadsfri upphämtning av ert fordon till vår bilskrot i Enköping.

3. Upphämtning redan samma dag.

4. 500 kronor i betalt om ni levererar er bil på egen hand till vår bildemontering.

5. Begagnade bildelar samt nya reservdelar till riktigt bra pris.

Av vår bilskrot i Enköping får ni även hjälp med det administrativa arbetet. Ni behöver endast ha med er giltig legitimation samt det senast utfärdade registeringsbevisets andra del. Innan bilen skrotas avregisterar vi bilen. Vi är en bildemontering som sedan försöker återanvända så många bildelar som möjligt av ert fordon. Resten antingen deponeras eller återvinns.