RING OSS - 0171-12 16 92

Bilskrot Enköping

RING OSS - 0171-12 16 92

Om oss

Vi är er bilskrot i Enköping. Välkomna till oss att skrota bilen. Boka tid med vår bilskrot i Enköping.

Erbjuder ert företag tjänster inom bilskrot i Enköping? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – Kontakta oss för att hyra den här sidan om bilskrot i Västerås och forma den efter ert företag!

Vi är er bilskrot i Enköping. Vår anläggning tar emot ungefär 600 bilar per år, varav 200 av dom är Mercedesbilar, därav vårt företagsnamn. På vår bilskrot i Enköping skrotar vi dock alla slags bilar, oavsett bilmärke. 

Bilskrot i Enköping

Vår bilskrot i Enköping är väldigt stor och har utrymme för många bilar. Vi har ungefär 7200 kvadratmeter utomhus och 550 kvadratmeter inomhus. Vi både demonterar bilar och återvinner så mycket som möjligt av skrotbilarna. Hos oss hittar ni även begagnade bildelar men också en del nya bildelar.

Vi erbjuder alla våra kunder fri upphämtning av er bil och den brukar oftast ske redan samma dag. 

Köper in bilar till bilskrot

Förutom att vår bilskrot i Enköping erbjuder kostnadsfri upphämtning av ert fordon kan vi även betala er för bilen. Ett av våra krav är att bilen inte får vara äldre än från 2003. 

Trygg och säker skrotning

När ni skrotar er bil på vår bilskrot i Enköping ska ni vara trygga med att demonteringen sker på ett tryggt och säkert sätt.

Vår bilskrot i Enköping är medlemmar i Bilretur, ett nationellt nätverk över Länsstyrelsens auktoriserade bildemonterare. Det innebär att vi också är miljö- och kvalitetscertifierade samt genomgår årliga kontroller för att säkerställa att vi följer de lagar och förordningar som reglerar vår verksamhet. 

Vi är också medlemmar i SBR, Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund samt samarbetspartner med Stena Innovative recycling.

Kontakta oss - vi hämtar upp er bil till vår bilskrot i Enköping redan i dag.

Vänder er till oss, er bilskrot i Enköping, för att skrota bilen. Vi är en certifierad bilskrot i Enköping.                Vi är er bilskrot i Enköping med medlemskap i SBR. Kontakta oss för att skrota bilen hos oss, vår bilskrot i Enköping. 

Skrota bilen på vår bilskrot i Enköping. Vi har många samarbeten. Kontakta er bilskrot i Enköping.